Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Bluetooth слушалки

    В тази категория ще намерите голямо разнообразие от Bluetooth слушалки за мобилния Ви телефон. Искате да шофирате безопасно, докато разговаряте с близките си хора? Омръзнало Ви е от вечно оплитащите се кабели? Или просто разговорът е важен , но имате да свършите още толкова много неща. Не ограничавайте ангажиментите си а просто вземете Bluetooth слушалка. Не се колебайте - разгледайте и си изберете от най-удобните и качествени Bluetooth слушалки само при нас на достъпни цени.

 

Кои характеристики са важни при избор на безжични слушалки?

С толкова много предложения и марки на пазара, изборът на безжични слушалки може да бъде предизвикателство. На кои характеристики е добре да обърнете внимание?

Дизайн

Дизайнът при този тип продукти играе ключова роля. За гейминг са подходящи "Over Ear" моделите, докато за спорт, по-предпочитани са wireless вариантите тип "тапи". Хендсфри предложенията са удачен избор, ако ще се ползват по време на движение, в случаите когато не е удобно да се извършват команди с ръце.

Микрофон

Вграденият микрофон е от съществено значение, особено ако планирате да ги използвате за обаждания, а не само за слушане. Качеството на микрофона определя яснотата на разговорите.

Батерия

Дълготрайността на батерията при безжичните модели е от особено значение. Никой не иска да прекъсне важен разговор поради изчерпана батерия. Затова, търсете модели с дълъг живот на батерията и бързо зареждане.

Опции за контрол на звука

Възможността за регулиране на звука директно от слушалките е удобство, което не бива да се пренебрегва. Контролът върху вашето аудио изживяване е важен за по-голямото удобство при употреба.

Шумоизолация

Шумоизолацията е ключова, особено ако пътувате често, живеете или работите в шумна среда. Моделите с добра шумоизолация ще ви позволят да се потопите в музиката си или да проведете нормално разговор, без да бъдете притеснени от околните звуци.

Изборът на безжични слушалки изисква обмисляне на редица характеристики, тъй като всеки потребител има свои индивидуални предпочитания и нужди.

Как се свързват безжични слушалки?

Безжичните слушалки предлагат свободата да се наслаждавате на музика без ограниченията на кабели. Как се свързват с различните устройства?

С телефон

Свързването на безжични слушалки с телефон е лесно. Просто включете функцията блутут на телефона си, намерете името им в списъка с налични устройства и изберете свързване.

С лаптоп

Ако искате да ги свържете с лаптопа си, просто включете блутут на лаптопа и направете същото, както с телефона.

Информираното решение ще ви предостави най-доброто за вас аудио изживяване, за да сте удовлетворени от направения избор

Търси в тази категория:

Тип калъфи