Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


FM Трансмитер за кола XO BCC08 с Bluetooth MP3 и зарядно за кола 3.1A
Цена: 79.90лв. -50%
39.95лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

153489

Спестявате:
39.95 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

FM Трансмитер за кола XO BCC08 с Bluetooth MP3 и зарядно за кола 3.1A

 

 

ОПИСАНИЕ

 

- FM трансмитерът за кола XO BCC08 е устройство, което ви позволява да свържете вашето мобилно устройство с автомобилната аудио система чрез Bluetooth връзка или FM радио вълни. Също така, той разполага с вграден MP3 плейър и зарядно за кола с капацитет от 3.1A.

 

- С Bluetooth връзката можете безжично да стриймвате аудио от вашия смартфон или други Bluetooth устройства към автомобилната аудио система. Това ви позволява да слушате своята любима музика, подкастове или да провеждате hands-free разговори чрез вградения микрофон на трансмитера.

 

- С вградения MP3 плейър можете да възпроизвеждате музика от USB флаш устройства или SD карти, свързани към трансмитера. Така можете да слушате музика директно от трансмитера, без да се налага да използвате Bluetooth връзка.

 

- Зарядното за кола с капацитет от 3.1A ви позволява да зареждате вашите мобилни устройства докато сте в движение. Трансмитерът има USB порт, към който можете да свържете кабела на вашето устройство и да заредите батерията му.

 

- FM трансмитерът за кола XO BCC08 е удобен и компактен аксесоар, който ви позволява да се насладите на музика и разговори по време на шофиране. Преди да го използвате, уверете се, че разполагате със свободна FM радиочестота, на която можете да настроите трансмитера, за да приемате аудио сигнала през автомобилната радио система.

 

Сходни продукти