Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Универсална стойка за кола за огледалото XO C107 - черна
Цена: 58.90лв. -50%
29.45лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

152763

Спестявате:
29.45 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

Универсална стойка за кола за огледалото XO C107 - черна

 

 

ОПИСАНИЕ:

 

Многофункционалният държач за телефон може да бъде инсталиран на огледалото за задно виждане в автомобила, така че да ви бъде удобно да докосвате екрана с една ръка, докато шофирате и да си осигурите безопасност. Можете също така да го инсталирате на дръжката на шкаф или пък на решетката на детска кошара – вариантите са много. Накратко – може да се използва навсякъде, където може да се закачи.

 

ОСОБЕНОСТИ:

 

Държачът е с регулируем ъгъл на гледане. Със своя въртящ се на 360 градуса дизайн, осигурява добра видимост при шофиране, не блокира линията на видимост. Всеки шофьор знае, че е страхотно да може свободно и сигурно да проведе разговор по телефона, да отвори навигацията на телефона си, за да се ориентира в пътната обстановка. Държачът осигурява нужното спокойствие, за да можете да се насладите на шофирането.

Държачът е със сигурен и стабилен монтаж. Освен това всичко се случва изключително бързо – без да губите излишно време. Здравата скоба за мобилен телефон ще фиксира здраво вашето устройство на място, докато шофирате и преминавате през неравности и няма да позволи телефонът да вибрира. Скобите за закопчаване са здраво фиксирани върху огледалото за обратно виждане на автомобила, а регулируемият му дизайн е подходящ за огледала за обратно виждане на автомобил с различни размери. 

Поддържа хоризонтално и вертикално превключване на екрана и ъгълът на навигация може да се регулира по желание, така че да можете по-добре да планирате своя маршрут и шофиране. Държачът има скрит дизайн. Когато се използва, просто издърпайте скобата от огледалото за обратно виждане. Ако не ви трябва, можете леко да натиснете, за да скриете скобата зад огледалото за обратно виждане, без да нарушавате линията на видимост и да гарантирате безопасността на шофирането.

Можете да затегнете държача във всяка позиция. Освен в огледалото за задно виждане, можете да го монтирате и на облегалката за глава в колата, кухнята, спалнята, за да улесните ученето си, работата и да прекарате скучното време в гледане на забавни клипчета. Използвайте държача когато и където пожелаете. Инсталирането му се случва лесно.

Държачът е подходящ подарък за ваш приятел или близък, който обожава да пътува или пък работата му е свързана с ежедневно шофиране. Бъдете сигурни, че той оцени жеста ви, тъй като със сигурност държачът ще улесни времето му, което прекарва в автомобила си. 

В днешния дигитален свят всеки прекарва голяма част от времето си пред малкия екран на телефона си. За да може да го използва безопасно и докато шофира, то държачът е задължителен аксесоар, който трябва да имате в колата си. 

 

ДИЗАЙН:

 

Държачът е с многофункционален регулируем дизайн. Ъгълът може да се регулира и може да се върти на 360°, за да отговори на нуждите на различни зрителни линии. Четирите бутона за регулиране правят държача за телефон по-гъвкав за използване. Той е подходящ за повечето мобилни телефони от 3 до 7 инча и има широка гама на приложения.