Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Луксозен кожен калъф Flip тефтер със стойка OPEN за Nokia 6.2 / Nokia 7.2 - черен
Цена: 48.99лв. -50%
24.50лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

143529

Спестявате:
24.50 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

Луксозен кожен калъф Flip тефтер със стойка OPEN за Nokia 6.2 / Nokia 7.2 - черен

 

 

ОПИСАНИЕ

 

- Луксозният кожен калъф Flip тефтер със стойка OPEN за Nokia 6.2 / Nokia 7.2 е изработен от висококачествена изкуствена кожа, която придава стил и елегантност на вашия телефон. Той предлага следните характеристики:

 - Дизайн на Flip тефтер: Калъфът има Flip дизайн, който позволява пълен обхват на вашия Nokia 6.2 / Nokia 7.2. Той покрива целия телефон, включително предната и задната част, за да осигури пълна защита от драскотини, прах и удари.

 - Капакът на калъфа може да бъде отварян и използван като стойка, което ви позволява да поставите телефона в хоризонтална позиция за удобно гледане на медия или извършване на видео разговори.

 - Защита на екрана: Когато капакът на калъфа е затворен, той предлага допълнителна защита на екрана на Nokia 6.2 / Nokia 7.2. Това помага да се предотврати появата на драскотини и повреди по време на ежедневна употреба.

 - Практични отвори: Калъфът е предоставен с прецизно изрязани отвори за лесен достъп до всички бутони, портове и функции на Nokia 6.2 / Nokia 7.2. Вие можете да зареждате телефона, да слушате музика или да използвате камерата без да сваляте калъфа.

 - Цвят: Калъфът е в черен цвят, който е класически и стилен. Той придава на вашия телефон изтънчен и професионален външен вид.

 - Луксозният кожен калъф Flip тефтер предлага комбинация от стил, защита и практичност. Той предоставя висококачествена защита на телефона ви, като същевременно добавя елегантност и функционалност на вашия телефон.

Сходни продукти