Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Оригинални стерео слушалки AKG / handsfree / за Samsung Galaxy A14 5G Type-C - черни
Цена: 68.90лв. -50%
34.45лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

153177

Спестявате:
34.45 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

Оригинални стерео слушалки AKG / handsfree / за Samsung Galaxy A14 5G Type-C - черни

 

 

ОПИСАНИЕ 

 

Слушането на музика у дома, по време на почивка на работа или учене, или по време на пътуване може да бъде истинско удоволствие, при условие че се извършва с качествена техника. Ако цените чистотата на звука и комфорта при слушане, със сигурност ще оцените слушалките Samsung за поставяне в ушите с USB Type C кабел. Пригодени са за телефони, които нямат вграден 3.5mm mini жак конектор. Перфектен за слушане на музика и провеждане на разговори, без да се налага да държите телефона в ръка.

 

Спецификация

 

Марка: Samsung / AKG
Модел: EO-IC100BWEGEU
Тип слушалки: за поставяне в ушите, жични
Честотна лента: 20Hz ~ 20KHz
Импеданс: 32Ω
Чувствителност: 94.3dB ± 3dB (-10dBFS вход)
Конектор: USB Type C
Дължина на кабела: 1м
Вградено дистанционно и микрофон
Изключително удобство

Ергономичният дизайн отразява прецизно геометрията на ухото и по този начин прави слушалките да пасват перфектно. Дори след няколко часа употреба, можете да се насладите напълно на любимата си музика без възпалени и уморени уши.

Слушайте музика, където пожелаете

Слушалките за поставяне в ушите Samsung се отличават с прост, модерен дизайн и удобна работа. Благодарение на издръжливия, гъвкав TPE кабел, можете да ги използвате навсякъде, от джогинг до почивка в комфорта на вашия дом. Комфортът при слушане на музика ще бъде осигурен и от функциите за възпроизвеждане / пауза или удобния избор на следващата песен. Можете да свържете слушалките към всяко устройство с Type-C порт.

Функция за слушалки

Ако често говорите по телефона и не искате всеки път да превключвате към други функции, благодарение на слушалките с микрофон тази дейност ще бъде много по-лесна. Вграденият микрофон е идеален за телефонни разговори със свободни ръце и можете да превключвате от музика към разговор и обратно с един бутон на вграденото дистанционно управление.

Насладете се на чистотата на вашите звуци

Ако цените чистотата и високото качество на звука, тези слушалки със сигурност ще го гарантират. Оборудвани с интелигентна система за цифрово декодиране, те позволяват възпроизвеждане на музика без загуби. Благодарение на функцията за контрол на силата на звука, той също ще ви позволи да регулирате нивото му според вашите предпочитания.

Основни функции на дистанционното управление

Сила на звука +/-
Възпроизвеждане / Пауза
Отговаряне/прекратяване на разговор

Сходни продукти
Последно разгледани