Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Силиконов калъф / гръб / кейс за Samsung Galaxy S23 5G - лилав със защита за камерата
Цена: 44.90лв. -50%
22.45лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

153505

Спестявате:
22.45 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

Силиконов калъф / гръб / кейс за Samsung Galaxy S23 5G - лилав със защита за камерата

 

 

ОПИСАНИЕ

 

- Силиконовият кейс за Samsung Galaxy S23 5G в лилав цвят е допълнителен аксесоар, предназначен за защита на устройството от надрасквания, удари и прах. Този тип калъф е изработен от гъвкав и издръжлив силиконов материал, който се плъзга лесно върху задната страна на телефона.

 

- Силиконовият калъф е проектиран така, че да предостави пълна защита на Samsung Galaxy S23 5G. Той обхваща гърба и страни на устройството, като предлага допълнителна амортизация и предпазва от ежедневни удари и изтървания. Калъфът има специално издадени ръбове около камерата, които осигуряват допълнителна защита за обектива, предотвратявайки надрасквания и удари.

 

- Освен защитата, силиконовият кейс осигурява и по-добър захват на устройството, като предпазва от плъзгане и спомага за предотвратяване на случайни изпускания.

 

- Калъфът е изработен с прецизни отвори и изрези за лесен достъп до всички бутони, портове и функции на Samsung Galaxy S23 5G. Вие можете да използвате камерата, да свържете слушалки или да зареждате устройството без да е необходимо да махате калъфа.

 

- Изборът на лилав цвят придава стил и индивидуалност на вашия Samsung Galaxy S23 5G. Можете да изберете цвета, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и стил на обличане.

 

- Важно е да отбележим, че силиконовият калъф предлага по-лека защита в сравнение с някои други калъфи от по-устойчиви материали, като например твърд пластмасов калъф или калъф с удароустойчив дизайн. При избор на калъф, внимателно сравнете предимствата и недостатъците на различните типове защитни аксесоари, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Сходни продукти