Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Кожен калъф Magnet Book със стойка за Xiaomi Redmi 9 - златист
Цена: 44.90лв. -50%
22.45лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

153487

Спестявате:
22.45 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

Кожен калъф Magnet Book със стойка за Xiaomi Redmi 9 - златист

 

 

ОПИСАНИЕ

 

- Коженият калъф Magnet Book със стойка за Xiaomi Redmi 9 в златист цвят е стилно и функционално допълнение за вашия смартфон. Този калъф е изработен от висококачествена еко кожа, която придава елегантност и издръжливост.

 

- Калъфът Magnet Book разполага със стойка, която ви позволява да поставите Xiaomi Redmi 9 в хоризонтална позиция. Това ви осигурява удобство при гледане на медийно съдържание, видео разговори или използване на устройството със свободни ръце.

 

- Освен това, калъфът Magnet Book осигурява пълна защита на вашия Xiaomi Redmi 9, като покрива както предната, така и задната част на устройството. Това предпазва от надрасквания, прах и удари при ежедневна употреба.

 

- Коженият материал придава на калъфа приятен на допир грип и усещане за лукс. Той е издръжлив и устойчив на обтриване, осигурявайки дълготрайна защита на вашия смартфон.

 

- Калъфът Magnet Book разполага също така с отвори за достъп до всички функционални бутони, портове и камерата на Xiaomi Redmi 9, без да е необходимо да махате устройството от калъфа. Това ви позволява да използвате устройството пълноценно, без ограничения.

 

- В заключение, коженият калъф Magnet Book със стойка за Xiaomi Redmi 9 в златист цвят е практичен и стилен аксесоар, който предоставя защита и удобство при използване на вашия смартфон.

Сходни продукти