Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Силиконов калъф / гръб / кейс за Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 - черен / carbon
Цена: 44.90лв. -50%
22.45лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

153554

Спестявате:
22.45 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

Силиконов калъф / гръб / кейс за Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 - черен / carbon

 

 

ОПИСАНИЕ

 

- Силиконовият кейс (гръб) за Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G в черен цвят с ефект на въглеродни влакна (carbon) е предназначен да осигури защита и стил на вашия телефон. Той е изработен от мек, гъвкав и устойчив на износване силиконов материал.

 

- Черният цвят придава елегантен и солиден външен вид на вашия Xiaomi Poco X5. Дизайнът с ефект на въглеродни влакна (carbon) добавя стил и текстура към калъфа, като придава на устройството по-модерен и изискан вид.

 

- Силиконовият калъф предоставя пълна защита на гърба и страните на вашия Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G. Той предпазва устройството от ежедневни износвания, надрасквания и удари. Кейсът е лек и тънък, запазвайки оригиналната тънка форма на устройството.

 

- Калъфът има прецизни изрези за лесен достъп до всички бутони, портове и функции на Xiaomi Poco X5. Това ви позволява да използвате устройството без да го махате от калъфа и осигурява удобство при всекидневната употреба.

 

- Силиконовият калъф за телефона в черен цвят с ефект на въглеродни влакна предлага комбинация от защита и стил. Той е подходящ за тези, които искат да предпазят своя Xiaomi Redmi 12C от драскотини и удари, като същевременно запазват елегантния външен вид на устройството.

Сходни продукти